Снимка Булфото, архивЕксперт направи коментар на природното бедствие в Северна България. Градушката,

...
Снимка Булфото, архивЕксперт направи коментар на природното бедствие в Северна България. Градушката,
Коментари Харесай

Инж. Славеев: Градушката, ударила Червен бряг и района на Врачанско, не можеше да бъде предотвратена

Снимка Булфото, списък

Експерт направи коментар на естественото злополучие в Северна България. Градушката, която удари Червен бряг и региона на Врачанско, не можеше да бъде предотвратена ”. Това съобщи в ефира на " Неделята " по Нова телевизия шефът на Изпълнителна организация " Борба с градушките " инж. Ваньо Славеев. Той е на инспевкция в обособения команден център за битка с бедствието по новия самолетен прийом в Горна Оряховица.

Градушката е паднала в края на предпазен от ракетите регион на Червен бряг, уточни един от съветските специалисти в центъра. По думите му точно там би трябвало да има спомагателна ракетна площадка.

По думите на инж. Славеев има задоволително ракети в страната, над чиято територия са изстреляни над 10 хиляди броя. В района на Червен бряг по време на стихията са изстреляни повече от 200 ракети. Ако не бяхме създали това – можеше да се случи нещо по-лошо, безапелационен е той, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР